Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Som ett barn dagen innan julafton – i 7 veckor

martin

  
Det har inte varit speciellt lång väntetid egentligen, 7 veckor. Jag beställde någon vecka innan jag drog ner till Klagenfurt och sedan dess har jag verkligen varit spänd!

Det blev inte mindre spänt när jag såg att Michael Weiss som kom tvåa i Österrike körde just en sån här bike, Falco Bike!

Har sedan förra veckan pillat med den och fått hjälp av både Magnus Andersson och Sportson i Kalmar med blandannat övergång av växlar, bromsar och allt annat nödvändigt 🙂

Idag var jag ute för första gången! Lite nytt mot min förra är att ramen är en storlek mindre vilket har bidragit till en mer avslappnad sittställning. Mer aero i och med att jag får ner ryggen och sen är ramen är helt annorlunda, sjukt mycket aero.

Känslan av att köra den på min 5milssträcka var grymt.

  1. Idag slog jag första checkpointen i Rockneby på 40:25 ala 39,8km/h. Med förra ramen kunde jag hålla 37,2. En förbättring med lite drygt 5min i likvärdiga förhållanden.
  2. Att sitta som jag gjorde blev helt klart en bonus. Kände mig stark genom tramptagen utan att behöva ändra sittposition.
  3. En stor bonus att jag förbättrade rekordet på samma stäcka: 1:19:50 till 1:16:56 på 5 mil.

Är riktigt förväntansfull på cykelmomentet den 15! 🙂

  

Mr. Palm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *