Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Mitt sista inlägg på MAN

Inga kommentarer

392B5798

 

Då har det blivit dags för mig att berätta för er att detta blir mitt sista inlägg på MAN.se men det innebär inte att jag slutar blogga utan bara det att jag fått möjlighet att fortsätta mitt skrivande på en annan plattform. För drygt ett år sedan började jag skriva på MAN.se utan några som som helst förväntningar på vart det skulle leda och ett år senare är MAN.se som ett känt varumärke inom mode, träning och hälsa. Jag känner mig väldigt stolt om att få ha varit med på denna resa och att det har varit en stor ära att få jobba vid sidan om så många fina och kompetenta människor. Tack LejonMedia för allt ert stöd !

Framöver hittar ni min blogg på KEVIN.METROMODE.SE

Den rätta känslan

2 kommentarer

bakgata bali-edit beach bali 3-edit beach bali-edit

Fotade igår med en jätteduktig svensk fotograf på Bali. Vi hade pratat lite om vad vi ville ta fram för typ av bilder men när vi väl sågs på eftermiddagen hade vädret vänt och förutsättningarna var inte alls som vi hade hoppats. Trots allt bestämde vi oss för att köra på och skapa med det vi hade.

Det är en magisk känsla när det blir ett riktigt bra resultat och båda känner att det funkar. Modellandet handlar väldigt mycket om samspelet mellan modell och fotograf och ingen kan förvänta sig att den andra ska göra hela jobbet. Jag har träffat många fotografer som är väldigt passiva när dem arbetar och har svårt för att leta nya infallsvinklar. Det som kändes väldigt bra med Niklas var att jag kunde göra min grej och leverera olika poser och uttryck och han jobbade sig runt mig och smattrade med kameran. Just den kombinationen känner jag är väldigt ovanlig.

_AJE3793fotograf: Niklas Nyman
En utav många bilder i serien som vi tog. Jag hoppas kunna visa mer från plåtningen inom kort. 
Känner mig som en vinnare

Inga kommentarer

30234455

 

Trots min förlust känner jag mig som en vinnare ikväll för jag inser hur otroligt fina människor jag har runt omkring mig som stöttat och hejat fram mig med all sin kärlek. Det handlar inte om vinst eller förlust utan om själva upplevelsen. Det här är ingen tävling där jag kan ta lärdom från min förlust och göra det bättre nästa gång, det blir ingen nästa gång. Jag förlorade idag mot en mycket värdig motståndare.

Gladiatorerna har varit en väldigt roligt erfarenhet och en barndomsdröm som gått i uppfyllelse men också en väldigt kostsam historia. Jag känner att även om jag fick chansen att göra allt på nytt skulle jag förmodligen inte gå igenom det igen. Tävlingen har kostat mig en axel- och handledsskada som tagit tid att läka och det känner jag inte är värt. Tyvärr blir det så när det är tävling mellan målinriktade människor.

Nu ska jag fokusera framåt för imorgon har jag faktisk något riktigt stort att berätta. Håll utkik på bloggen imorgon.

Redo på nytt! Gladiatorerna ikväll 20:00

Inga kommentarer

36 17 sddff 35 2sed433foto: Michaela Andersson

Ikväll är dags på nytt att kliva in i arenan och möta dem fruktade gladiatorerna. Denna gång har jag också en ny motståndare som visade i grundomgången att han är att räkna med. Jag känner mig spänd och nervös inför kvällens omgång för jag vet att några utav gladiatorerna är taggade på att ge igen från senast. Jag ska ge mitt allt!

Gladiatorerna kl 20:00 på TV4. 

Ögonblick

Inga kommentarer

fotografering Balifilip sjön Balifoto Bali 3franklands Balifoto Bali

 

Det gäller att alltid hålla ögonen öppna för nya möjligheter. I söndags var jag på Nicky Beach med några vänner och vi hade en väldigt trevlig eftermiddag vid poolen. Efter lite drygt en timme kommer en man fram till mig presenterar sig som VD/designer för ett lokalt företag och frågar om jag arbetar som modell och lämnar sitt visitkort. Ett par dagar senare står jag vid en magiskt plats uppe i bergen på Bali och plåtar delar utav hans kollektion. Det gäller att se möjligheterna och ta vara på dem och inte låta dem slinka förbi.

Det är helt sjukt hur jag varje dag känner en enorm längtan efter nästa dag. Jag är som ett litet barn innan julafton, jag kan knappt sova om nätterna för att jag ser fram emot nästa dag så jäkla mycket. Imorgon blir en riktigt spännande dag för mig. På morgonen ska jag iväg till en Muay Thai klubb och träna och senare på eftermiddagen ska jag träffa en svensk fotograf och plåta lite balla bilder.

Ett ”måste-plagg”

Inga kommentarer


foto: Michaela Andersson

Min resa på Bali fortsätter och jag njuter utav varje sekund. Dem här bilderna är däremot tagna i Malaga för lite drygt en månad sedan men passar väldigt bra för den årstiden vi är på väg mot. Förhoppningsvis bjuder denna sommar på lika mycket sol och värme som föregående år. Jag älskar hur Stockholm lyser upp och alla går runt med sån underbar energi.

Ett bra plagg att införskaffa är linneskjorta. Den är skön att ha för att skydda kroppen mot solen starka strålar och perfekt för att inte svettas ihjäl. Dessutom passar den bra på stranden som på stan. Det jag enkelt gör på stranden är att jag rullar upp ärmarna lite slarvigt och knäpper upp en hel del och tvärtom såklart om jag är på stan, då har jag bär jag skjortan lite mer propert. Det finns såklart massvis att välja bland och denna på bilden kommer från Dstrezzed.

Skjorta: Dstrezzed | Underkläder: H&M | Halsband: Falling Whistles

Privat Muay Thai

Inga kommentarer

thai bali 6 thai bali 5 thai Bali 4 thai Bali 3 thai bali 2 thai Bali

På Bali har jag stött på många trevliga människor som är otroligt välkomnande och öppna. Idag fick jag och Filip följa med två svenska vänner som driver det enda svenska cafet på ön, Smörgås, på deras privata träningspass. PT’n är Balis mest anlitade Thai tränare och det var självklart ett stort nöje att få hänga med på deras träningspass.

Life in paradise

Inga kommentarer

Beach club Bali jungel Bali egen odling bananerbeach club Bali 2kokos and beach

Haft en riktigt bra dag idag och jag hoppas ni haft det med vart ni än befinner er. Det har varit en riktig fullspäckad dag full utav roliga äventyr. Jag började dagen tidigt med min surflärare som lärde mig stå på brädan och njuta av inte allt för stora vågor. Jag har surfat tidigare i Marocko men det var ett par år sen och det är bättre att vara ödmjuk med ens kunskaper. Läraren var grymt duktig och pedagogisk och framförallt väldigt hjälpsam. Jag lyckades ta vågen redan på mitt andra försök vilket jag känner mig väldigt stolt över.

Därefter hängde vi på Komune Beach Club som är ett supercoolt ställe. Hotellet och Beach klubben är avsedd för surfare och förutom fantastiska vågor så är allt ekologiskt odlat på plats. Vi kunde ligga på soffor och titta ut mot havet och dricka färsk kokosvatten.

Gör vårens bästa klipp

Inga kommentarer

  IMG_5188.JPGIMG_5303.JPGIMG_5450.JPGIMG_5454.JPGIMG_4602.JPGFotogr.-MichaelaA-Baskern2

Om du gillar de plaggen jag bär på bilderna så kommer du definitivt vilja ta det utav detta. Mina vänner på Living Generation säljer ut hela vårkollektionen från bland annat Dstrezzed, Oas, Franklin Marschall och Reign Italia. Utförsäljningen börjar på fredag 24/4 kl 13.00 – 20:00 och även lördag 11.00 – 16.00. Du hittar dem på Styrmansgatan 12, ett stenkast från Östermalmstorg. Utöver riktigt sjysta kläder så lovar jag er service utav högsta klass.

HIIT, Crossfit och världens bästa Proteinshake

2 kommentarer

bootcamp Bali 2Bootcamp Balibootcamp Bali 4svettigBootcamp Bali 3

Det är alltid bäst att lära känna det lokala folket för då får man också dem bästa tipsen. Idag började vår dag med ett träningspass på ett MMA och Muay Thai gym som ligger ca 30 minuters bilresa från där vi bor. Det var precis som jag hade föreställt mig att det skulle vara, gammal lokal, öppet, varmt och ballt inrett. Jag kände mig som ett litet barn som hittat bästa lekplatsen någonsin. På schemat stod det HIIT/Fys med den här unga tjejen längst fram. Vi började med rörlighetsövningar och lätt stretch för att därefter kliva på det riktiga jobbet.

Vi körde igenom fyra olika cirklar varav varje cirkel bestod utav två övningar och tre varv.
Cirkel 1 – Boxjumps 30s + Armhävningar 30s
Cirkel 2 – Squats med spark på säck 30s + Burpees 30s
Cirkel 3 – Statisk squats 30s medans den andra håller plankan och därefter plankgång ca 15 meter. (Ni ser ovan på bilderna)
Cirkel 4 – Handgång ca 20m + situps 45s

Vi avslutade med snabb stretch. Passet var riktigt rolig och utmanande, speciellt med tanke på värmen. Bra är att ha med sig en stor flaska vatten. På onsdag ska vi tillbaks igen men då ska vi köra ett Thai-pass och det ser jag verkligen fram emot.

Proteinshake Bali proteinshake Bali 2 proteinshake bali 3 proteinshake Bali 4

Detta är nog det bästa med Bali och man hittar det överallt, kanske inte min unika blandning men kokosnötter i övrigt. Efter gymet bad jag om en kall kokosnöt som dem öppnar på plats och tillsammans med kokosvattnet och även kokosköttet blandade dem mitt protein från SELF i en mixer. Tillbaks med allt i kokosnöten och jag hade helt plötsligt världens bästa proteinshake både innehållsmässigt och smakmässigt. Jag önskar vi hade haft detta i Sverige för det blir inte bättre än såhär.

crossfit Bali 3Crossfit BaliCrossfit Bali 2

Precis brevid MMA och Thaigymet ligger en crossfitbox som är grym. Det finns allt man behöver och har den rätta känslan, utöver denna del som ligger inomhus finns en stor tom parkering utomhus där man kan ta med sig utrustningen och träna under den gassande solen. Helt magisk för oss träningsälskare. Jag tänkte komma hit fram mot slutet av veckan och köra ett pass och får skriva mer om det då.