Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Thoughest

johanlindqvist

  
     
Känslan dagen efter 8 km löpning, 40 hinder, så jäkla roligt och härligt mör i kroppen.

Vi kom till lida där loppet gick av stapeln och möts av en sjukt lång bilkö som slutar med att vi blir tvugna att ställa bilen i dikeskanten och springa till registreringen och hinner med ca 3 minuter tillgodo till starten.

Fredrik som är kock på Restaurang volt som ligger bredvid oss på Kampsportslabbet  hade styrt upp ett lag där jag, han och hans polare Johan som är från Göteborg sprang loppet. Fredrik och grabbarna på restaurangen tränar regelbundet med mig 2 ggr i veckan.

Precis i starten kom en sjuk regn/hagelskur vilket inte gjorde så mycket då vi som start sprang ut på en brygga och hoppade i vattnet och kuta i vatten upp till bröstkorgen upp på land och vidare genom gytja, lera, skog, berg, och en bäverdamm där vattennivåerna skilde sig från smalben till hakan och det flöt massor med stockar som hinder. Detta pågick i ca 6 av de 8 km för att sen komma till de ”riktiga” hindren som jag verkligen sett fram emot. Klättra rep, svänga sig mellan ringar, klättra på stänger, släpa upp tunga sandsäckar upp och ner för backar, hoppa trampett ner i vattnet, monkey bars, en stor quarterpipe som man sprang upp för och sist men garanterat inte minst en gigantiskt rutschbana som är ca 12 meter hög och avslutas med en kick så man flyger ut i vattnet.

Jag var väldigt målmedveten om att jag skulle klara alla hinder vilket jag gjorde och det var jäkligt roligt lopp att springa, det var ingen ide att jaga någon tid då det var väldigt mycket köer de sista 2 km mellan alla hinder där folk stod och väntade och tvekade och gjorde om så, tex så stod vi ca 15 min för att komma upp de 12 meter till vatten rutschbanan, det var de enda som var ett minus med loppet, alla köer, nu finns det så att man kan springa i en annan klass vilket vi ska sikta på att göra nästa år och vem vet, det kanske blir ett lopp till innan sommaren är slut.

Nästa vecka startar med väldigt mycket jobb måndag – onsdag med inspelningar och pt kunder för att sen på torsdag sätter vi oss på ett plan till Kreta med två goda vänner och deras son som är i Hollies ålder, det ser jag väldigt mycket fram emot.