Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Grymt roligt i Köpenhamn

johanlindqvist

 

En av tagningarna

En av tagningarna

IMG_0452.JPG

Stuntteamet

IMG_0450.JPG

Eldstunt

IMG_0451.JPG

Kittad och klar med skydd och ryckväst

Då sitter jag på flyget hem, som dessutom har wi-fi, efter en och en halv dag i Köpenhamn. Jag kom fram ganska sent igår då mitt flyg blev försenat ca 45 minuter, det vara i princip bara att göra sig hemmastadd, kolla ett avsnitt the ultimate fighter och sova för en tidig dag väntade.

05.20 ringde klockan och jag blev hämtad 05.45, jag är sjukt effektiv på morgonen, på denna tid hinner jag snoozea en eventuellt två gånger, käka frukost och övriga morgonrutiner.

Idag spelade vi in en reklam för bensinåterförsäljaren OK, det första stuntet var ett litet brandstunt, jag kommer ut från fäktningsträningen där det är en gammal elgenerator som styr all ström i den gamla lokalen och den är inte helt säker så jag har fattat eld uppe på huvudet. Där efter var det massa ryckningar med hjälp av vajrar, den fäktaren som träffar den andra och tar en poäng fick en stöt och flög iväg så jag gjorde ca 10 stycken ganska hårda ryckningar direkt till golvet, vi kunde tyvärr inte använda mattor då de skulle synas i bild.

Allt gick väldigt smidigt och effektivt idag vilket gjorde att jag han gå en vända på Ströget och köpa några julklappar innan jag åkte till flygplatsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *