Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Sista veckan innan Indonesien och World Cup

johanlindqvist

SanshouVM

Från tidigare VM

IMG_8155.JPG

Mycket att fixa, läkarbesök, koll av hjärta och hjärna, EKG och EEG.

Det drar ihop sig, lite mer än en vecka kvar tills vi åker till Indonesien. Alla bitar ska falla på plats, träningen, konditionen, vikten, återhämtning, psyket och viljan, viljan att vinna och prestera mitt yttersta! Hur går det då? Träningen har varit väldigt bra, ca 5 kampsportspass i veckan som kompletterats med intervaller på löpbandet av olika slag, tricking och volter kör jag även nu för kroppskollen, explosiviteten och smidigheten.

Vikten ligger också bra till, den senaste en och en halv månaden är det väldigt mycket planering iform av matlagning och koll på klockan som gäller, jag äter var tredje timme, frukost, mellis, lunch, mellis, kvällsmål, jag tänkte skriva ihop ett inlägg senare där jag går in på mer exakt vad jag äter. Kosttillskott som jag tar är BCAA, Omega 3, D-vitamin, Zink & Magnesium och proteinpulver allt från Budo Fitness.

Imorgon står det sparring på schemat, Kevin har fixat en riktigt bra sparringpartner för att kunna förbereda mig så mycket som möjligt, detta har hjälpt mig mycket inför tävlingen, nu sömn och återhämtning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *