Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Scramble eggs med spenat – busenkelt och gott

Daniel Rimfjäll

Det finns i princip inget enklare att laga än en hederlig omelett. Det enda som krävs är att vispa ihop lite ägg, slänga ner det i en varm panna och toppa med vad man vill. Nedan kommer ett grymt enkelt recept på scramble eggs som funkar varje dag, närsomhelst och vartsomhelst.

Ingredienser(ger 1 portion)

–        2,5 dl spenat (färsk eller frusen)

–        0,6 dl lök, hackad

–        0,6 dl röd paprika, hackad

–        6 äggvitor

–        2 hela ägg

–        Salt & peppar

Gör såhär:

Lägg i spenaten i stekpannan och stek på medel värme tills den mjuknar(bör gå relativt snabbt). Krydda med salt och peppar. Tillsätt sedan löken och paprikan och bryn tills även de mjuknar. Häll därefter i den ihop vispade äggröran i pannan. Toppa med salt och peppar.

Om det är någon av er som sitter på något guldrecept  som ni vill dela med er av får ni mer än gärna maila det till [email protected] så presenterar jag det här på bloggen. Om ni vill att jag presenterar ert namn, att det är ni som har kokat ihop receptet, skriv med det också så presenterar jag det i samband med receptet.

Sköt om er så hörs vi snart!