Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 2)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)

Familj

Den bittra sanningen!

Carl

Jag är pappa till fem härliga ungar, fyra pojkar och en flicka står på meritlistan. Äldst är Vinnie på 15 år, därefter Casper 13, Viggo 6, Love 2 och Lykkan som snart är 9 månader. Utöver detta så bor vi i hus med stor trädgård och jag har ett arbete som kräver sitt engagemang. Jag är också styrelseledamot och tränare i vår lokala boxningsklubb. Varför väljer jag då att ge mig in i leken som kallas Ironman?

Om man bortser från att vissa anser att jag är egoistisk och har starka behov av att förverkliga mina drömmar till vilket pris som helst. Så försöker jag tänka såhär; ska detta funka så måste min träning, i största möjligaste mån, ske när tid finns. Detta betyder att jag tränar mestadels  tidiga mornar, på lunchen eller efter att kidsen lagt sig.  Hur jag än väljer att göra så kommer jag försaka något eller någon, det är oundvikligt, det är ett pris som jag måste betala. Jag kan välja att fokusera mer på familjen, huset, trädgården eller jobbet, absolut! Men om jag känner att detta är något jag VERKLIGEN vill göra. Ska jag inte ta chansen då?

Jag älskar utmaningen, jag ljuger om jag påstår något annat. Det är chans som jag inte vill ska passera. Jag är, på gott och ont, möjligheternas man. Om det betyder att samtliga träningspass skall utföras tidiga veckodagar så är det så det får bli. Jag ser inte något hinder i det, snarare tvärtom. Det betyder att jag går från sjusovare till morgonpigg och det skulle iallafall mina kära arbetskamrater uppskatta. Tidiga människor är bra människor, PUNKT!

Jag vill avsluta detta inlägg med en hälsning till mina barn. Jag älskar er oändligt, glöm aldrig det!!

CJ